Pratite nas na:
 

SELVERT CELL VITALE CELULAR TRETMAN - Ekskluzivni tretman lica (75 KM)

Cell Vitale je jedan od najučinkovitijih i revolucionarnih tretmana iz Selvertovog švicarskog laboratorija namjenjen usporavanju starenje kože lica.
Matične stanice igraju ključnu ulogu u održavanju kože mladenačkim izgledom i prirodnim sjajem. Stanicama naše kože podižemo vitalnost, produžavamo život, a organski derivat od silikona učvršćuje i zateže tkivo. Selvert sa pravom nosi slogan, revolucija u kozmetici, zbog ovog svog novog tretmana CELL VITALE.

selvert cell vitale    njega lica mostar

Temeljni sastojci su: citosol (intracelularna tekućina) koja regenerira, štiti, revolucionarni liposomi protiv starenja, čisti Vitamin C koji privlači slobodne radikale te ih neutralizira i potiče sintezu kolagena, ekstrakt divljeg kestena djeluje na mikrocirkulaciju, avokado ulje regenerira hidratizira te djeluje kao zaštita, silanol doprinosi čvrstoći, poboljšava restrukturiranje kože kolagena, vitaminski kompleks E,A,B3,B5,B6 antioksidans, umiruje, regenerira, termalna voda smiruje osvježava.

njega lica salon ljepote la femme   

CELL VITALE HYDRATANTE
Matične stanice igraju ključnu ulogu u mladenačkom izgledu kože zbog intezivne regeneracijske sposobnosti. Kako slabi njihova aktivnost uzrokovana protokom vremena i zbog izlaganja vanjskim agresivnim utjecajima, kož gubi svoju čvrstoći i vlažnost. Rezultat tog procesa je starenje kože.
Da bi pružili najbolju moguću zaštitu ekskluzivni kozmetički brand SELVERT je među prvima kreirao u svom švicarskom laboratoriju CELL VITALE formulu za učinkovitu hidrataciju i regeneraciju, baziranu na dvije vrste ekstrakata matičnih stanica. Jedna vrsta matičnih stanica je pronađena u alpskoj ruži koja ima sposobnost konzerviranja i zaštite vode u koži. Ta vrsta se nalazi u tretmanu CELL VITALE HYDRANTE koji je namjenjen za hidrataciju kože u najdubljim slojevima.
Druga vrsta matičnih stanica dolazi iz švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber koja je izuzetno učinkovita u revitalizaciji kože. Ona usporava proces starenja, stimulira regeneraciju stanica, a koži daje mladenački i prirodni izgled.
Zbog prestižne kombinacije matičnih stanica i visoko učinkovitih aktivnih sastojaka CELL VITALE I CELL VITALE HYDRANTE djeluje na produženi vijek matičnih stanica u koži, usporava proces starenja, te pomaže u vitalnosti i obnovi.
CELL VITALE je idealan tretman za kožu koja počinje pokazivati prve znakove starenja te kod kojih je potrebno da se oporavi izgubljeni mladenački sjaj. Matične stanice će usporiti starenje kože, djelovati na regeneraciju, zaštitu od slobodnih radikala te poboljšati i afirmirati ovalni izgled lica.

Popularni tretmaniHOME    ::    O NAMA    ::    TRETMANI    ::    KONTAKT